Interview/special Hypertension records & Kabul Golf Club + vrijkaarten Cloud Nothings

In onze aflevering van vrijdag 14 november hebben we een drukke agenda. Wat mag je zoal verwachten:

Interview/special Hypertension records & Kabul Golf Club:
Op 29 november zal het precies een jaar geleden zijn dat de Belgische scene een beloftevol artiest verloor: Florent Pevée, de zanger/gitarist van Kabul Golf Club en The Rott Childs. Als herdenking wordt er een plaat uitgebracht door Hypertension records met daarop de herwerkingen van de EP 'Le bal du rat mort'. Op vinyl uiteraard, want het was de ultieme wens van Florent dat hun EP ooit zou kunnen gespeeld worden op de platendraaier. Aan dit album werkten mee: The Sore Losers, Polaroid Fiction, The K., Little Trouble Kids, Raketkanon, Piquet, The Rott Childs en Rise And Fall. Op 29 november zal dit ook live gebracht worden door bovengenoemde bands in de MuziekODroom in Hasselt. Ralf (Hypertension records) en Jan (Kabul Golf Club) komen dit allemaal verduidelijken in onze studio. En van dit moment maken we ook gebruik om het label Hypertension records aan jullie voor te stellen, met vooral aandacht voor hun split-series 'The Abyss Stares Back".

En de fans van Cloud Nothings kunnen we verblijden met gratis tickets voor hun show in de Trix in Antwerpen. Gegarandeerd een feest!
Meer info hier: Website Trix