Vrijkaarten Hiss Golden Messenger / Hydrogen Sea (Stuk)


Hiss Golden Messenger is het vehikel van North Carolina afkomstige duo gevormd door singer/songwriter (en hoofdboodschapper) Michael Taylor en multi-instrumentalist Scott Hirsch. Na steengoede albums als Bad Debt, Poor Moon en Haw (de laatste met hulp van William Tyler, Phil Cook (Megafaun) en Nathan Bowles (Black Twig Pickers)) is de band stilaan een vaste waarde in de folk/americana/lo-fi scene. Fans van Bonnie 'Prince' Billy, Wilco en Steve Gunn mogen niet ontbreken op vrijdag 23 mei, wanneer Hiss Golden Messenger in Stuk (Leuven) speelt.

Extra reden om af te zakken naar Stuk is het voorprogramma: onze eigen grote lokale belofte Hydrogen Sea, gevormd door multi-instrumentalist PJ Seaux en zangeres en songschrijfster Birsen Uçar. Dit jaar 'artists in residence' in Het Depot, en net een eerste ep 'Court The Dark' uit op Unday Records.

Nu vrijdag maak je kans op vrijkaarten bij Sterrenplaten. Bovendien wordt ook de nieuwe Gonzo (Circus) voorgesteld, ook deze kan je winnen. Luisteren is de boodschap, tussen 21 en 22u, op Radio Scorpio, via 106 FM of www.radioscorpio.be/luister.