Vrijkaarten Vatican Shadow + Orphan Swords (Stuk)

Dominick Fernow leidt labels als Hospital Productions en Bed Of Nails, maar is vooral als een van de noisegoeroes van het laatste decennia, met Prurient en meer recent Vatican Shadow als bekendste solovehikels. Onder het Vatican Shadow-alias treedt Fernow op dinsdag 6 mei aan in Stuk te Leuven. Onbehagelijkheid gegarandeerd.

Met Brusselse duo Orphan Swords had Stuk geen geschiktere support act kunnen kiezen. Orphan Swords is het project van Idiosyncratics-label oprichter Yannick Franck en Bozar Electronic Arts Festival (BEAF) curator producer Pierre de Mûelenaere. De samenwerking starte maar goed en wel een jaar gelden, maar is nu al goed voor twee fantastische EP's én een remix voor Ike Yard.

Kortom een niet te missen avond, en misschien win je wel vrijkaarten bij Sterrenplaten komende vrijdag. Luisteren is het devies, tussen 21 en 22u, op Radio Scorpio, via 106 FM of www.radioscorpio.be/luister