Vrijkaarten of Montreal (Trix) en Eli Keszler + Ashley Paul (Netwerk Aalst)

Komende vrijdag, 31 januari, geeft Sterrenplaten vrijkaarten weg voor twee uiterst bijzondere avonden in februari:

  • Of Montreal, na de meest productieve band nu ook officieel de langslopende band uit het legendarische Elephant 6 collectief dat midden jaren negentig ontstond (The Apples in Stereo, The Olivia Tremor Control, Neutral Milk Hotel, Beulah, Elf Power, Circulatory System en of Montreal). Kevin Barnes en zijn trawanten komen naar het Antwerpense Trix op zaterdag 15 februari. Een uitstekend moment: met het vorig jaar verschenen 'Lousy With Sylvianbriar' maakte Of Montreal immers een plaat die opnieuw kan tippen aan de hoogdagen.
  • Drums ’n Friends Again: Een eendagsfestival op zaterdag 8 februari in Netwerk te Aalst, dat je eigenlijk niet mag missen: met de absolute top uit de drumwereld: Eli KeszlerAshley Paul (samen ook Aster), Will Guthrie, Erik Heestermans en Julian Sartorius. Meer info via de website van Netwerk.

Sterrenplaten, iedere vrijdag vanaf 21u op Radio Scorpio: 106 fm of www.radioscorpio.be/luister