Vrijkaarten Majical Cloudz (Botanique) en Balmorhea (Stuk)


Komende vrijdag een Sterrenplaten met vrijkaarten.

  • Majical Cloudz, het Canadese indie pop duo gevormd door Devon Welsh en Matthew Otto, treedt aan in de rotonde van de Botanique op woensdag 16 oktober. Een absolute aanrader voor liefhebbers van het in het voorjaar op Matador verschenen 'Impersonator'.
  • Balmorhea zakt een dagje later, op 17 oktober, af naar het Stuk te leuven: de 6-koppige Texaanse postrock/americanaband brengt bovendien singer/songwriter-belofte JBM mee. Niet toevallig een Western Vinyl-labelgenoot, wanneer je het fraaie 'Stray Ashes' beluistert.

Verder het klassieke Sterrenplaten-recept, met exclusief werk van Laurel Halo en FIS. Zet 'em nu al op Radio Scorpio, en zet 'em vrijdag vanaf 21u een tikkeltje harder voor Sterrenplaten – 106 fm // www.radioscorpio.be/luister