Interview Tim Hecker en Vrijkaarten Death Grips / Dan Deacon


Tim Hecker was afgelopen zaterdag opnieuw in Leuven, 10 jaar na zijn doorbraakplaat Radio Amor en grensverleggende releases op labels als Mille Plateaux, Alien8 en Kranky. Met Sterrenplaten had Canadese electronicagigant het onder meer over de samenwerking met Daniel Lopatin (Oneohtrix Point Never) en de draagwijdte van wereldwijde web.

Verder in de uitzending komende vrijdag: Vrijkaarten! Ditmaal voor twee ongetwijfeld memorabele avonden:

  • Dan Deacon (+ Peter Kernel): Nu maandag 6 mei op les Nuits Botanique. Herbeluister een licht euforische Kris Mouchaers (Botanique) uitkijkend naar dit concert in onze Les -secial
  • Death Grips: Stefan “MC Ride” Burnett en Zach Hill zetten niet alleen major Epic Records meerdere malen voor schut, ze maken ook uitstekende platen en hebben een overweldigende live-reputatie. Maak het allemaal mee, op 13 mei in De Kreun te Kortrijk.

Sterrenplaten, iedere vrijdag vanaf 21u op Radio Scorpio, 106fm of stream.