Les Nuits 2013 in Signaal/Ruis en Sterrenplaten


"Een festival waarbij ontdekking en versterking van muzikale carrières een topprioriteit is. Bewijs hiervan, de eclectische programmatie die uiterst open staat voor nieuwe trends mét kwaliteit!  Les Nuits is overigens ook een staalkaart van de concertagenda doorheen het jaar.

In het Koninklijk Circus, de Chapiteau, de Orangerie, de Rotonde en het Museum (Grand Salon) kan je terecht voor al dat moois van vandaag en (over)morgen."

Zo beschrijft het 'Les Nuits'-festival in de Botanique zichzelf anno 2013. Sterrenplaten en Signaal/Ruis gaan deze vrijdag op zoek naar de absolute parels van de programmatie, spreken de programmatoren en delen vrijkaarten uit:

Sterrenplaten heeft bovendien ook tickets veil voor het concert van The Walkmen, het New Yorkse indierock collectief rond Hamilton Leithauser, in de VK op dinsdag 30 april. Het Nederlandse Mozes The Firstborn verzorgt er  het voorprogramma.

Signaal/Ruis en Sterrenplaten, zij aan zij, van 20u tot 22u op Radio Scorpio. 106 fm of stream.