Gratis tickets: Wild Nothing !

Dinsdag 26 maart staat Wild Nothing (Captured Tracks), met zijn nieuwe plaat 'Nocturne' onder de arm, in een uitverkochte Trix te Antwerpen. Maar! Morgen, vrijdag 15/03 om 20u, geven we voor deze show gratis duotickets weg. Luisteren maar!

De jonge Jack Tatum verraste in 2010 de muziekwereld met zijn dream pop debuut 'Gemini'. De toen eenentwintigjarige Amerikaan speelde het album volledig zelfstandig in. Toerend met zijn vierkoppige band door de Verenigde Staten werd het album overal lovend ontvangen. Pitchfork zette het album zelfs op 49 van hun albumlijst van 2010!
Maar nu is er opvolger 'Nocturne'. Met dit werk zet hij nog een stap vooruit en weet hij zelfs genregenoten als Memoryhouse en Beach House te overtreffen. Liedjes met een kop en een staart. Dromerig, maar met mooie melodieën. Klinkend als herfstachtige regenbuien in een sprankelende najaarszon. Invloeden van Cocteau Twins, My Bloody Valentine en The Cure zijn diep verankerd in de klanktapijten, zonder ook maar ergens gedateerd over te komen. Op de rand van de grote doorbraak, deze Wild Nothing.

Meer info over deze show: Klik hier