Vrijkaarten Foxygen/Killer Mike/Unknown Mortal Orchestra

Californiërs Sam France en Jonathan Rado stampten al een tijdje geleden Foxygen uit de grond. Het duurde echter tot januari 2013 dat ze met hun psychedelische pop definitief doorbraken. Foxygen stelt hun zopas verschenen tweede album 'We Are the 21st Century Ambassadors of Peace & Magic' op dinsdag 5 februari voor in de Witloof Bar van de Botanique. Zin om hier met Scorpio's groeten naar toe te trekken? Luister deze vrijdag naar Sterrenplaten (21u, 106fm of www.radioscorpio.be/luister).

Maar er is meer deze vrijdag. Dankzij Trix (Antwerpen) Kan je via Sterrenplaten volgende week woensdag 6 februari naar het Nieuw-Zeelandse Unknown Mortal Orchestra (voorstelling van de nieuwe plaat 'II') én vrijdag 8 februari naar Killer Mike (De nr. 16 uit De Beste 106 van 2012). Check zeker de website van Trix voor meer info.

Heeft u nog een goede reden nodig om te luisteren? Sterrenplaten laat naast de beschreven weldoenerij ook de  gloednieuwe A-lijst op je los.