Sterrenplaten en Signaal/Ruis presenteren Autumn Falls 2012


Van 26 november tot en met 2 december vindt opnieuw het Autumn Falls-festival plaats. Autumn Falls is een samenwerking tussen boekingsagentschap Toutpartout en tal van Brusselse Clubs (Botanique, Atelier 210, VK, Magasin 4, AB, Maison des Musiques en Madame Moustache). Het festival is nog maar aan zijn derde editie toe, maar nu al een vaste waarde in de concertagenda. Dit niet in het minst dankzij een steevast uitmuntende programmatie, ook dit jaar.

 
Luister vrijdag 16 november vanaf 20u naar Radio Scorpio (106FM of via stream) en hoor alles en meer over Autumn Falls. Signaal/Ruis en Sterrenplaten belichten 2 uur lang alle aspecten, met muziek, vrijkaarten en toelichting van Toutpartout zelf.
 
De Autumn Falls vrijkaarten:
 
– Dinsdag 27.11.12 Julianna BarwickMad About Mountains (Atelier 210, Brussel)
– Donderdag 29.11.12:  Jens LekmanRavens & Chimes (Botanique, Brussel) 
– Vrijdag 30.11.12:  Mala in CubaSwindle (VK, Brussel) 
– Zaterdag 01.12.12 : ShearwaterDark Dark DarkFather John Misty (Botanique, Brussel) 
 
Verder kan u ook tickets winnen voor twee extra Botanique-concerten: het uitverkochte (!) concert van Two Gallants op 27/11 (Signaal/Ruis, vanaf 20u) en het optreden van Mac DeMarco in de Witloof Bar op 23/11 (Sterrenplaten, vanaf 21u).