Cult!@OPEK

Radio Scorpio start met live cultuuruitzendingen vanuit Café Entrepot (OPEK).
Vanaf 1 oktober kunnen bezoekers van het OPEK (Leuven) in Café Entrepot terecht voor live cultuurradio. Radio Scorpio strijkt er elke maandagavond twee uur lang neer met het programma Cult! De radiomakers zitten telkens van 20 tot 22 uur midden in het café, wat zorgt voor een gezonde interactie met het publiek. Centraal staan interviews met kunstenaars, organisatoren en beleidsmakers, maar ook reviews, een cultuuragenda en wedstrijden krijgen een plaats in de uitzending. Cult! legt daarbij de focus op Leuven, maar het zal ook af en toe bij de buren een kijkje nemen.
Op de eerste editie komen de grote culturele spelers van Leuven aanbod onder meer cultuurbeleidscoördinator Steven Dusoleil, de artistiek verantwoordelijke van het 30CC Koen Adams en Dirk Lathouwers langs. De volgende weken staan onder meer gesprekken met Stijn Devillé gepland. Na de uitzending zullen er regelmatig live bands optreden in Café Entrepot.

link naar Cult!