Radiomarathon (SOS Blok)

Tussen 21u en 24u kan je terecht bij het SOS Blok callcenter.
Meer studiehulp nodig? www.studie-pal.be 
 
De Leuvense Oude Markt en Radio Scorpio slaan de handen in elkaar. Acht dagen lang zal de oudste vrije radio van België 24/24 uitzenden vanuit een tijdelijke studio op de Oude Markt. Naast de live avondprogrammatie, die gewoon doorloopt, worden de 18 ‘vrije’ uren per dag (die normaliter door nonstoplijsten gevuld worden) voor de gelegenheid omgedoopt tot 'SOS BLOK'. De blokkende studenten worden daarin verwend met support, wake-up calls, straffe studentenverhalen maar ook verschillende live sessies met Leuvense bands.

Met Peer Assisted Learning project (PAL) wil de radiozender de studenten in de blokperiode helpen, met ondersteuning van de provincie Vlaams-Brabant. De website www.studie-PAL.be doet dienst als een digitaal prikbord waar studenten elkaar kunnen vinden en helpen. Radio Scorpio vzw is de motor achter dit project en wil dit op een innovatieve manier promoten via de radio. Er zal van 29 mei tot 13 juni ook elke avond een call center operationeel zijn waarop studenten terecht kunnen met grote en kleine vragen.