tickets voor Pingwing + 1000ste Mind Warp track

PINGWING
Vrijdag 25 november is het zo ver! Het 3e Pingwingfeestje! La messa comincia

Headliner van dienst is niemand minder dan I-F, de man achter de internetradio Intergalactic FM, bezieler van het label Viewlexx en verantwoordelijk voor de geweldige Mixed Up In The Hague-compilatie.

Zij die er vorige keer bij waren, weten dat Spacid een geweldige set speelde. De afwezigen (dommeriken!) hebben een klein beetje geluk, want wij laten je horen hoe dat klonk. We zenden woensdag een stuk van zijn set uit. Én ook deze Pingwing staat Spacid weer op de affiche, naast I-F, Luxon en The Franks.

En wie er graag bij wil zijn -> wij mogen naar goede gewoonte weer tickets weggeven!

Volg Pingwing op facebook zodat je als eerste op de hoogte bent van toekomstige feesten. Het artwork voor deze editie werd gemaakt door Vandekonijnen. Wij zijn fan en jij kan dat ook zijn.

Pingwing, 25 november, Tijuana, Gent

1000
We geven niet enkel tickets weg, we starten de uitzending met ons 1000ste lied! Yes, DUIZEND! Na 999 liedjes 100% ons goesting te doen, hebben we beslist om… dat gewoon verder te doen šŸ™‚ Benieuwd welk nummer met deze eer gaat lopen? Tune in, 21u00…