Scorpio Scoops – 7, 8 én 9 november!

We begonnen de week goed met een interview met Robrecht Penders van 30CC over de start van de  Leuvense Klimaatweek. Hiernaast hadden we het met Marie-Louise Van Dijck van Nissan over de verkoop van elektrische wagens en vooral: waarom die verkoop zo tegenvalt. Maandag betekent ten slotte ook Veto: de jongens van de krant kwamen even langs de studio om de belangrijke topics van deze week toe te lichten.
Luisteren kan je hieronder!

Dinsdag kregen we naar goede gewoonte een gezellige portie Lifestyle en showbizz nieuws geserveerd. We hadden het ook over -jawel- een ware Jodelwedstrijd! Organisator Adriaan van Looy kwam naar de studio om ons een woordje uitleg te geven. Smeer die keeltjes dus al maar!
Vrijdag 11 november was het Vrouwendag, wij hadden het met Sofie de Graeve over het hoe en waarom. Tot slot trakteerde Joachim ons op een reportrage met Amerikaans ambassadeur in België, Howard Gutman. Razend interessant dus weer, de uitzending vindt u hieronder!

Woensdag 9 november dan kwam Koen Vidal ons wat meer vertellen over het politieke leven (en politieke dood) van Silvio Berlusconi.
We hadden ook een verjaardag te vieren. DOMO, een vzw die ondersteuning biedt aan gezinnen die het moeilijk hebben, werd 20 jaar! Naar aanleiding van deze gelegendheid praatten we met Brigiet Croes.
Op woensdag kan natuurlijk ook het modenieuws niet ontbreken. Joachim en Lise vertelden ons wat in en wat out is!