A-lijst januari 2011

De A-lijst is Radio Scorpio's eigenzinnige selectie vijfsterrenplaten van het moment, maandelijks ververst en drie keer daags toegediend via de onnavolgbare nonstoplijst.

Hier is de verse lijst van januari:

Akron Family – Silly Bears
And You Will Know Us by the Trail of Dead – Summer of All Dead Souls
Broadcast Sea – Slump
Destroyer – Bay Of Pigs
Ducktails – Killin' The Vibe
Ensemble – Envies D'Avalanches
Ghostface Killah (Feat. Raekwon, Cappadonna And Ugod) – Ghetto
Ignatz – Last Night
James Blake – I Never Learnt To Share
Lone – Petcrane Beach Track
Lunice – Hitmane's Anthem
Mogwai – George Square Thatcher Death Party
My Disco – Closer
Ninth Moon Black – Kalyug
Robag Wruhme – Robadella
Simian Mobile Disco – Fugu
Star Slinger – Like I Do
The Tallest Man on Earth – Little River
Tim Hecker – Hatred of Music I
Zoo Kid – Out Getting Ribs

Radio Scorpio. Ignoring the hit parade since 1979.