Plug In

Opgelet: Dit programma is niet meer actief, deze pagina wordt bijgevolg niet meer onderhouden.

 

Het programma

Plug in, de ideale afsluiter van een drukke week. Wim Hambrouck, Jeroen Maris en Maarten Coosemans brengen u Leuven op een stokje, of liever…door de ether. Enkele vaste rubrieken komen elke week aan bod, zoals 'de klachtbrief naar een bedrijf om gratis spul vast te krijgen' en de '5 minutes of fame', waarin een luisteraar de kans krijgt zijn of haar ding te doen op de radio. Heb je een interessant verhaal, of wil je absoluut iets kwijt? Bel tijdens uitzending naar de studio: 016/32 03 36 of mail plugin@radioscorpio.be. Tot vrijdag, tussen 19 en 20 op Radio Scorpio!
 

5 Minutes of fame

Zelf geïnteresseerd in vijf minuten faam en glorie op de radio? Plug in maakt uw dromen waar! Is uw kat verloren en moeten wij dat omroepen, hebt u een gedicht geschreven of had u altijd al uw eigen radioprogramma willen hebben? Wij lenen u onze studio en minimum 5 minuten van onze zendtijd, zomaar, gratis. Bel 0494/88.66.17 of mail plugin@radioscorpio.be
 

Muziek

We starten altijd met een vergeten 80's hit. Waarom? Gewoon, omdat we dat doen en mogelijk ook omdat we lijden aan een terminale vorm van slechte smaak. De rest hangt af van het gemoed en de inspiratie van de presentator.
 

Audioarchief

Het slechtste uit één seizoen Plug In. Voorlopig nog niet zo rijkelijk gevuld, dra meer hier!

Verkiezingen 2010

Wim en Maarten maken een korte schets van het politieke landschap een week voor de verkiezingen.Verkiezingen @ Plug In by PlugIn

Plug In Live @ Hoeilaart

In een speciale editie nodigt Maarten ons uit in zijn thuisstad Hoeilaart voor een fascinerende en hoogst educatieve rondleiding.Plugin #25 (Hoeilaart) by PlugIn

Lijn 2

Wiebe en Wim op zoek naar de waarheid achter buslijn 2.Lijn 2 by PlugIn