Scorpio Scoops

Scorpio Scoops, het enige actualiteitenprogramma op de radio dat geen verkleutering aan de dag legt en u laat denken voor uzelf. Nieuws en duiding uit de buik van Leuven, vanuit het hart van de wereld: scherpe opinies, snedige verhalen en pakkende reportages, over de meest uiteenlopende onderwerpen, met een studentikoze knipoog…Ben ook jij die verkleutering beu en heb je zin om eens te bepalen wat er in het nieuws komt en hoe dat gebracht wordt? Een unieke kans om ervaring op te doen. Scoops zoekt altijd:

* Presentatoren
Van maandag tot donderdag zenden we uit tussen 18 en 19u en daarvoor zoeken we nog ad rem presentatoren die die gebeten zijn door de brede actualiteit en uiteraard ook over een goede stem beschikken.

* Redacteurs
Voor al wie het nieuws op de voet wil volgen. Je bent van alle markten thuis, legt vlot contacten en hebt zin om zelf radioreportages te maken? Bij Scoops ben je je eigen baas: je deelt je tijd zelf in en kiest zelf onderwerpen.

* Techniekers
Luister je liever naar het nieuws van op je luie stoel, maar heb je wel zin om aan de knoppen te zitten? Ook dat kan bij Scoops!

Interesse? Contacteer ons dan en vertel ons waarom jij wil meewerken aan ons dagelijkse actualiteitenmagazine. Hopelijk tot snel!