Sarah Davachi en vrijkaarten Flasher, Filter festival, Senyawa

Sterrenplaten heeft deze vrijdag vrijkaarten veil voor drie verschillende concertavonden :

  • Op donderdag 1 november staat met Flasher een van de meest terechte hypes in indieland in de Witloofbar van de Botanique.
  • Op vrijdag 2 november lanceert Trix een nieuw Antwerps festival genaamd ‘Filter’, en dit met een waanzinnige line-up: Steve Malkmus & The Jicks, Unknown Mortal Orchestra, Snail Mail, Rolling Blackouts Coastal Fever, Trevor Powers (Youth Lagoon), Yuno en meer.
  • Op 18 november staan het explosieve Javaanse duo Senyawa en het funky Burkinese Baba Commandant in Magasin 4 (i.s.m. Les Ateliers Claus). Beiden brengen bovendien volgende week een nieuwe plaat (resp. Sujud en Siri Ba Kele) op Sublime Frequencies.

Het hoofdgerecht is echter weggelegd voor Sarah Davachi. Met de naar Los Angeles uitgeweken Canadese hadden we in STUK een lang gesprek over de erg fraaie jongste releases, over hoe deze vertalen naar een live publiek, over wat er zoal op stapel staat, over wandelen en over geuze.

Luisteren (en misschien wel winnen)?
? Vrijdag 26 oktober
? 21u-22u30
? Sterrenplaten (Radio Scorpio, 106FM – www.radioscorpio.be)

De vorige Sterrenplaten gemist? Geen nood, de uitzending met de live-sessie met Jonas Meersmans en nieuw werk van Meg Baird & Mary Lattimore,  Makaya McCraven en meer kan je via de link hieronder herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten