Interviews Huerco S & Dj Taye // Vrijkaarten Open Mike Eagle & JPEGMAFIA

Deze week weer een vol menu in Sterrenplaten. Twee interviews van op Les Nuits Sonores, en vrijkaarten voor twee nu al legendarische zondagse hip-hopconcerten in AB te winnen:

  • Interview: Met Brian Leeds, het meest gekend als experimentele house/ambient producer Huerco S (met ‘Colonial Patterns’ op 32 in De Beste 106 van 2016) hebben we het over archeologie, West Mineral Ltd, Chief Keef, Pendant, Loidis en meer.
  • Interview: Met Dj Taye – die die jaar boven zich uitsteeg met z’n album ‘Still Trippin” – hebben we het over Chicago, over Hyperdub, over muzikale vooruitgang en meer.
  • Vrijkaarten: Open Mike Eagle: Voor de tweede maal dit jaar in België, na Out The Frame in Vooruit dit voorjaar staat de koning van de indie-hip-hop op zondag 21 oktober in AB. En dit met een nagelnieuwe plaat onder de arm:  ‘What Happens When I Try to Relax’.
  • Vrijkaarten: JPEGMAFIA is ongetwijfeld de prins van de indie hip-hop na z’n onwaarschijnlijke ‘Veteran’ van eerder dit jaar, en verschanst zich tegenwoordig in de studio samen met Danny Brown. Het fenomeen Barrington Hendricks staat op zondag 11 november in AB.

Luisteren en misschien wel winnen?
? Vrijdag 12 oktober
? 21u-22u30
? Sterrenplaten (Radio Scorpio, 106FM – www.radioscorpio.be)

De uitzending van vorige week – geheel in het teken van Dirk Serries en Martina Verhoeven en hun New Wave Of Jazz-label – kan u via onderstaande link herbeluisteren.