Erken Radio Scorpio!

U wist het misschien nog niet, maar dit jaar worden de radiofrequenties weer uitgedeeld. Voor lokale radiozenders zoals Radio Scorpio is dit een cruciaal gebeuren, want als wij deze erkenning niet binnenhalen, is dat het einde van één van de twee laatste niet-commerciële vrije zenders in Vlaanderen. Dan verdwijnt Radio Scorpio na 37 jaar uitzenden; een unieke zender waar u kan luisteren naar programma’s, muziek en experimenten waarvoor je alleen bij ons terecht kan.

Wij doen er natuurlijk alles aan om dit niet zover te laten komen. We stoppen bloed, zweet en tranen in het samenstellen van een lijvig dossier om de erkenning binnen te halen. Er is echter niemand beter geplaatst dan onze luisteraars en sympathisanten om het laatste ingrediënt aan onze aanvraag toe te voegen: Liefde!

Daarom vragen wij enkele seconden van uw tijd om uw naam toe te voegen aan de lijst met steunbetuigingen.

Door de onderstaande verklaring digitaal te ondertekenen, verklaart u dat Radio Scorpio thuishoort op de FM-band. De volledige lijst ondertekenaars voegen we toe aan ons erkenningsdossier.

Onze meer dan honderd vrijwillige programmamakers zullen u eeuwig dankbaar zijn en –nóg belangrijker- zullen u blijven verrassen met ongehoorde radio!

 

Klik hier om Radio Scorpio te steunen.

 

Wat achtergrondinformatie: http://www.vlaamseregulatormedia.be/nl/radio-tv-en-netwerken/radio/veelgestelde-vragen-over-radio