Sterrenplaten: Stijn Hüwels / Braindance / 10 jaar Mind Warp

Stijn Hüwels komt deze vrijdag langs! De klankentapper bracht zopas op het Japanse Home Normal-label het geweldige album ‘No Voices‘ voorstellen dat hij samen met Ian Hawgood creëerde. Meteen het sluitstuk van een boerenjaar voor Stijn, waarin hij onder meer ook ‘Tomodachi’ uitbracht op Dauw. 

Ook de collega’s van Mind Warp komen nog eens op visite, en met een hele goede reden: ons favoriete woensdagavond-programma bestaat 10 jaar en viert dit komende vrijdag met een ClubSTUK (in StukCafé) samen met Loud-E en San Soda. Voor de vroege vogels zijn er nog enkele tickets voor het verjaardagfestijn te bemachtigen maar dan mis je mogelijk het bezoek van Bert, Ben en Toon aan Sterrenplaten. Kiezen is verliezen.

Sowieso blijven we dansen: Je maakt komende vrijdag op de koop toe kans op vrijkaarten voor de XL-editie Braindance in de Ancienne Belgique op zaterdag 21 december, met Modeselektor (live), 박혜진 park hye jin, Le Motel, Catnapp, Iglooghost, Palmbomen II, Borokov Borokov, Timmerman en Y O K O C H O 横丁. Voor deze editie wordt niet alleen de AB Club ingepalmd maar de hele AB (!).

Luisteren nu vrijdag naar de voorlaatste uitzending van het jaar is misschien wel winnen en je vooral opwarmen aan fijne gesprekken en fabuleuze muziek. De vorige uitzending – met een interview met Beverly Glenn-Copeland en muziek van Les Halles, People Like Us, Britton Powell, Charlène Darling en vele anderen – kan je herbeluisteren via de mixcloud-link hieronder.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten