Artefact 2018 + Circuit Des Yeux (Vrijkaarten)

Sterrenplaten heeft ook dit jaar de eer en het genoegen om je doorheen het Artefact Music Festival te gidsen, en doet dit naar goede gewoonte samen met STUK communicatiemedewerker Joeri Thiry.

De 2018-editie, met als thema ‘This Rare Earth — Stories from Below’, opent op dinsdag 13 februari (met gratis concerten van Visionist en Golin) en slaat z’n tenten op in en rond STUK Kunstencentrum nog tot en met 1 maart.

En ook voor deze editie zijn er, door aandachtig te luisteren, een mooie vrijkaarten te winnen. Namelijk voor volgende avonden:

En er is meer, of er zijn meer: vrijkaarten. Circuit Des Yeux bezegelde onlangs met ‘Reaching For Indigo‘ (Drag City) en de bijhorende een zesde plaats in De Beste 106 van 2017 haar doorbraak. Haley Fohr staat volgende week donderdag 15 februari in De Vooruit, samen met uitermate beloftevolle support TALsounds (Natalie Chami aka één derde van Good Willsmith).

Sterrenplaten leid je iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 fm (Leuven) of www.radioscorpio.be. De uitzending van vorige week – met Bert Dockx van Flying Horseman – kan je hieronder herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten