Strategy Mixtape in Sterrenplaten

Related imagePaul Dickow beter bekend als Strategy is vanuit Portland, Oregon al meer dan 15 jaar actief als muzikant, DJ, producer en labeleigenaar van het Community Library label. Over die periode leverde de man met regelmaat van de klok consistent geweldige releases af, onder meer op labels als Kranky, Under The Spire, 100% Silk, Geographic North en Entr’acte.

Niet in het minst dit voorjaar met meesterwerk ‘The Infinity File’ dat verscheen op Geographic North, meteen ook de aanleiding op Paul te vragen of hij in de voetsporen van Aguirre Records, Glen Steenkiste, Genot Centre, The Out Door en Robert Beatty wou treden en een mixtape voor Sterrenplaten wou maken. En zo geschiedde: je krijgt het pareltje deze vrijdag van 9 tot 10 pm te horen via Radio Scorpio op de inmiddels erkende 106fm of www.radioscorpio.be.

De uitzending van vorige week, met een interview met Richard Dawson en nieuw werk van o.m. Visible Cloaks, Digital Release, Pan Daijing, Rapsody en Armand Hammer, kan je hieronder herbeluisteren.