Sterrenplaten: Summer Bummer 2019

Voor de voorlaatste uitzending voor de zomer heeft Sterrenplaten Christel en Koen van Sound In Motion te gast, zij komen het Summer Bummer Festival 2019 voorstellen. Het tweedaagse festival is aan z’n vierde editie toe en vindt ook dit jaar plaats op de site van De Studio in het historisch centrum van Antwerpen. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus staan Angel Bat Dawid, Peter Brötzmann, Fred Van Hove, Steve Nobel, Adam Cadell, Anna Högberg Attack, Emmeluth’s Amoeba, Ectoplasm Girls, Thurston Moore, Paal Nilssen-Love, Farida Amadou, Yves De Mey, Dirk Serries en vele anderen er. Er loopt ook een platen- en labelbeurs en er is ook plaats voor films, expo, workshop en performance.

Voorproef Summer Bummer en haar gezelligheid deze vrijdag al,  via Radio Scorpio op 106fm (het Leuvense) en www.radioscorpio.be (overal) van 21h tot 22h30. De vorige Sterrenplaten – met nieuw werk van 75 Dollar Bill, Ellen Arkbro, Saint Abdullah, Dire Wolves en een spectaculaire live-opname van Alice Coltrane – kan je via mixcloud (hieronder) herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten