Sterrenplaten: Vrijkaarten Bozar Electronic Series (Christina Vantzou + Steve Hauschildt)

De nieuwe editie van Bozar Electronic Series staat op 8 februari gepland, en heeft met Christina Vantzou en Steve Hauschildt een waanzinnige affiche.

Het is intussen al meer dan drie jaar geleden dat componiste Christina Vantzou in haar huidige woonplaats Brussel heeft opgetreden. Haar recentste album, met als titel N°4, is haar vierde release op het Kranky-label en andermaal een voltreffer op het vlak van klassiek minimalisme. Voor de gelegenheid nodigde Vantzou een aantal gasten uit die haar hebben geholpen in het vormgeven van N°4. En zo ontstaat binnen twee weken een 7-koppig ensemble op de planken met o.m. Echo Collective, Steve Hauschildt en Angel Deradoorian.

Steve Hauschildt staat ook solo op de double bill. Steve ken je van het duo Emeralds, maar sinds 2011 brengt hij ook onder zijn eigen naam muziek uit, in samenwerking met de labels Kranky, Les Editions Mego, en recent nog het jongste album Dissolvi (2018) bij Ghostly International.

Voor deze geweldige avond maak je kans op vrijkaarten, door nu vrijdag op Sterrenplaten af te stemmen.

Luisteren?

? Vrijdag 25 januari

? 21u-22u30

? Sterrenplaten (Radio Scorpio, 106FM – www.radioscorpio.be)

De jongste uitzending – waar Maarten Timmermans Gonzo (Circus) #149 voorstelt, we het event met Slumberland en Yodok III uit de doeken doen, en nieuwe muziek van o.m. Sarah Louise, The Germans, Nkisi en Maurice Louca laten horen – kan je via de klink hieronder herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten