Vrijkaarten The Residents & Roy Montgomery

Image result for "the residents" scorpio sterrenplaten

Sterrenplaten geeft deze vrijdag vrijkaarten weg voor niet te missen avonden te Leuven en Brussel!

  • Cult-helden The Residents doen opnieuw Het Depot aan. Ditmaal met de In Between Dreams tour en op woensdag 8 november, in samenwerking met Sinner’s Day. Bovendien met de kloeke ’80 Aching Orphans’ box onder de arm.
  • Cult-held Roy Montgomery is ook terug, in 2016 met het vierdelige en gevierde R M H Q en nu op dinsdag 14 november in Les Ateliers Claus met z’n ‘Something Something Something’ tour. De Nieuw-Zeelander neemt naast zijn kenmerkende pastorale gitaarstijl ook support acts  MAG (aka Magdalena Ågren) en Oona Libens mee.
Daarnaast mag je je verwachten aan nieuw werk van onder meer Alan Bishop, Gun Outfit en Nadah El Shazly. De uitzending van vorige week valt dan weer te herbeluisteren op mixcloud. Je hoort Circuit Des Yeux, Fornet, DAF, Zazou / Bikaye / CY1, Sarah Louise en meer.