BEAF 2017 & Sun Araw interview

Afbeeldingsresultaat voor bozar electronic 2017Net als heel Radio Scorpio mag ook Sterrenplaten vanaf deze week de poort naar de radiostudio opnieuw betreden. En we doen dat met het nodige confetti en getoeter: Met de voorstelling van de zesde editie van BEAF en een bijzonder leuk interview met Sun Araw.

  • Deze dagen palmen de elektronische kunsten andermaal het Paleis voor Schone Kunsten in voor Bozar Electronic Arts Festival (Kortweg BEAF). Het muzikale zwaartepunt licht echter komende week met Jóhan Jóhannsson, Ben FrostWilliam Basinski, Sote, Holly Herndon, Pantha du Prince, Phew en meer. Net als vorig jaar mogen we in de uitzending duotickets weggeven voor een avondje naar jouw keuze!
  • Sun Araw interview: Op het dakterras van Les Ateliers Claus we hadden een gesprek met Cameron Stallones over games, improvisatie, psychedelica, laptopmuziek en humor. Met een streepje muziek uit het zeer fijne concert tussendoor!
Het beloofd met andere woorden een mooie avond te worden nu vrijdag, vanaf 9pm live te volgen via Radio Scorpio op 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be!