Interview Steve Gunn & Michael Chapman (+ vrijkaarten Pharmakon)

In Sterrenplaten komende vrijdag een interview met twee heren met stand: met fully qualified survivor Michael Chapman, over z’n nieuwe straffe plaat ‘50‘, de aantrekkingskracht van de VS, de controle afgeven en fotografie. En ook met jonge meester Steve Gunn, eveneens over ’50’, maar ook over Sandy Bull, Wastelands 2013 en starten met fingerpicking. Tussendoor hoor je fragmenten uit de weergaloze concerten van beiden van afgelopen dinsdag in Les Ateliers Claus, met dank aan Radio Panik en Les Ateliers Claus.

Verder duotickets te winnen voor een noisy zondagavond in de AB: Pharmakon, Greg Fox (o.m. Liturgy), Piquet en Barst in op 23 april.

Redenen genoeg om live af te stemmen: vanaf 9pm op Radio Scorpio via 106fm of www.radioscorpio.be.

De uitzending van vorige week, waar Jonas Meersmans z’n soloplaat voorstelde en een fantastische akoestische sessie ten beste gaf, kan je hieronder herbeluisteren.