Interview KRANKLAND + Vrijkaarten Yung / Teen Creeps (Het Bos)

krankland_logoVrijdag 16 September maken we het opnieuw gezellig in onze studio. Dan mogen we Thomas Werbrouck verwelkomen met zijn nieuwe band Krankland. U kent Thomas mogelijk ook van bij Little Trouble Kids, enkele jaren terug nog te gast bij ons. Voor zijn nieuwe project Krankland heeft Thomas zijn songswriter-schap nog meer uitgediept met veel gevoel voor klankexperiment en tegelijk ook breekbaarheid. Live mochten we hem al aan het werk zien op het voorbije AFF-festival van Genk. Daar werd hij begeleid door Christophe Claeys (drums – Magnus, Amatorski, SX), Alan Gevaert (bas – dEUS) en Janko Beckers (Faces on TV). Volgende week verschijnt de debuutplaat “Wanderrooms”. En uiteraard krijgen jullie al een voorsmaakje van deze plaat met zelfs een kleine akoestische livesessie.

En als dat nog niet genoeg is, we geven in deze uitzending ook vrijkaarten weg voor de show van Yung en Teen Creeps, zondag 25 September in Het Bos. Met “Youthful dream”, hun debuut en 2 geweldige EPs weten de Denen van Yung ons wel te bekoren. Van Teen Creeps zijn we al langer fan, dus geen excuses om er niet naar toe te gaan.

Luisteren, vrijdag 16/09, 8pm op Radio Scorpio!

___________________

Signaal/Ruis probeert een brug te leggen tussen breekbare en rudimentaire gitaarmuziek, een “All Things Indie”-radioshow op Radio Scorpio 106 FM. Elke vrijdag van 20u00 tot 21u00. En online te herbeluisteren via Mixcloud:http://www.mixcloud.com/SignaalRuis.

www.facebook.com/SignaalRuis
twitter.com/SignaalRuis