Interview en vrijkaarten Whispering Sons

De donkere tijden waarin men ‘En toen was er niets meer’ riep op de Limburgse podia zijn al even achter ons. Met Gruppenbild, Siglo XX en de Brassers was Limburg begin jaren tachtig het centrum van de Belgische cold wave scene. Jaren later keert die sfeer terug met het getalenteerde Whispering Sons uit Houthalen. En het talent werd opgemerkt want 2 weken geleden werden ze nog de terechte winnaar van Humo’s Rock Rally. Het ideale moment om ze eens uit te nodigen voor een babbel bij Signaal/Ruis, op vrijdag 29 april. Onze studio kennen ze al want ze maken immers ook graag radio. Check hun programma Synth Britannia op Radio Scorpio, een absolute aanrader voor de liefhebbers van de verloren verhalen uit de Britse Post-Punk.

Ondertussen kunnen jullie in afwachting van het interview hun 2 EP’s grijsdraaien, te vinden op Bandcamp: whisperingsons.bandcamp.com .

En bovenop het interview mogen we ook enkele vrijkaarten weggeven voor hun show in de Kamikaze in Mechelen. In Utero concerts organiseert opnieuw een fijne concertavond op zaterdag 7 mei.  Het Duitse Bleib Modern en Dj duo Kabaal vervolledigen de affiche.

Meer info:
Whispering Sons
Synth Britannia
In Utero presents: Whispering Sons / Bleib Modern @ Club Kamikaze
Interview met In Utero concerts

Luisteren dus, vrijdag 29 april, 8pm op Radio Scorpio!