Vrijkaarten Marc Ribot + Rudy Trouvé + Ignatz / Lee Ranaldo + Cian Nugent

Na de wonderlijke passage van Razen vorige week, mag Sterrenplaten deze vrijdag vrijkaarten verdelen voor twee unieke avonden der gitaar-solisten: Lee Ranaldo en Cian Nugent in de Vooruit op woensdag 27 januari en Marc Ribot, Rudy Trouvé en Ignatz spelen in de AB op maandag 1 februari.

  • Lee Ranaldo, is uiteraard bekend als Sonic Youth lid, in de Vooruit speelt hij een intieme, akoestische soloshow in de Theaterzaal (zittend).
  • Cian Nugent stelt als opwarmer voor Ranaldo zijn te verschijnen nieuwe plaat ‘Night Fiction’ voor, waarop de fingerpicker voor het eerst ook zingt. Helemaal in het spoor van Steve Gunn, Ryley Walker en Kevin Morby dus.
  • Marc Ribot (her)kent u naast het fenomenale werk met Tom Waits (onder meer Rain Dogs, Mule Variations en Real Gone) ook van samenwerkingen met Elvis Costello, Marianne Faithfull en is de drijvende kracht achter Ceramic Dog en Marc Ribot Y Los Cubanos Postizos.
  • Rudy Trouvé kent u van dEUS, Dead Man Ray, Kiss My Jazz en The Love Substitutes, en is bovendien al 20 jaar de Stuwende kracht achter het Heaven Hotel label.
  • Ignatz, minder bekend als Bram Devens, is intussen allicht geen onbekende meer voor het Scorpio-publiek.

Redenen te over opnieuw om uw vrijdagactiviteiten bij te stellen, Sterrenplaten vanaf 21u via 106fm of www.radioscorpio.be.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten