Interview Oren Ambarchi (BEAF) + Vrijkaarten Ryley Walker (Trix)

Deze vrijdag deel twee van de opnames op Bozar Electronic Arts Festival: Na de Planet Mu-special van vorige week, nu een weergaloos interview met Oren Ambarchi. Met de Australiër heeft Sterrenplaten het onder meer over de inspiratiebronnen voor ‘Knots’, de passie voor gitaar en drum en ‘Kannon’, de gloednieuwe van Sunn O))).

Daarnaast zijn er ook vrijkaarten te winnen voor het concert van Ryley Walker, die z’n fantastische nieuweling ‘Primrose Green’ in de Antwerpse Trix komt voorstellen op woensdag 28 oktober. Mild High Club (Stones Throw Records) warmt je daar op.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 fm (Leuven) of www.radioscorpio.be.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten