Bezoek Black Flower + Vrijkaarten Meridian Brothers en Tune-Yards


Het debuutalbum van het Gentse Black Flower 'Abyssinia Afterlife', het Ethio-jazz quintet van en rond saxofonist/componist Nathan Daems, werd op Radio Scorpio en Sterrenplaten bijzonder goed onthaald dit voorjaar. We zijn dan ook bijzonder verheugd dat Nathan tussen het drukke tourschema even tijd kan maken om naar de studio af te zakken voor een uitgebreid interview deze vrijdag.(Foto met dank aan Schindelbeck.org)

Daarnaast hebben we nog vrijkaarten voor Meridian Brothers op maandag 3 november in AB (Brussel), waar het collectief 'Salvadora Robot', een fabuleuze mix van cumbia, tropical en psychedelica op Soundway, komt voorstellen. 'Salvadora Robot' is ook terug te vinden in ons lijstje favorieten uit het voorjaar. Een dagje eerder, op zondag 2 november, is Merrill Garbus ofte Tune-Yards te gast in Trix (Antwerpen), zij behoeft al helemaal geen introductie meer. Ook hiervoor hebben we duotickets veil.

Luisteren dus deze vrijdag 10/10 naar Sterrenplaten, vanaf 21u op Radio Scorpio, te beluisteren via 106FM te Leuven en via www.radioscorpio.be/luister ver daarbuiten.