Spoetnik en de marathon!

Het was gisteren weer een gezellige boel op scorpio's marathon op de oude markt! Spoetnik was er natuurlijk weer bij, samen met een hele resem studiogasten. Enkele sfeerfoto's konden we jullie alvast niet onthouden!

Vive La Musique

Blueslegende en leuvenaar in hart en nieren Big Bill aka "armandke" entertainde het publiek met zijn muzieknummer "iene met hesp" (deel 1, deel 2)

Big Bill

Zut Alors

We haalden een rubriek uit de oude doos. Astrologe Zus was speciaal voor dit evenement nog eens te gast bij Spoetnik. Ze nam samen met ons de horoscopen van Big Bill en Marc Vervenne onder de loep. Benieuwd naar jouw horoscoop? Blijf dan zeker luisteren naar Spoetnik want we hebben nog wat astrologie voor jullie in petto. Beluister hier het interview.

Astrologe Zus

On the road

Tenslotte was de immer sympathieke oud-rector Marc Vervenne bij ons op bezoek om te vertellen over zijn reizen naar Israël. Luister maar!

Marc Vervenne

Special gast

De Canadese muzikant Shaun sloot de uitzending af. Jammer genoeg was er geen tijd meer voor een interviewtje maar jullie zullen zeker nog van hem horen in onze komende uitzendingen! Beluister hier dit muzikale intermezzo

Shaun